Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2020, 18:40
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Hip Hop Žije 2020 v Bratislave organizátori nezrušia, presunú ho na nový termín v tomto roku

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Organizátori dnes oznámili, že zatiaľ nemajú v pláne festival zrušiť.

Organizátori festivalu Hip Hop Žije oznámili, že zatiaľ nemajú v pláne festival zrušiť, presunú ho na nový termín, ktorý oznámia čoskoro. Rozhodli sa tak po včerajšom vyhlásení vlády a niekoľkotýždňovom sledovaní situácie. „HipHop Žije 2020 Bratislava definitívne presúvame na nový termín,“ píše organizačný tím. 

„Prípravy tohto ročníka Hip Hop Žije teda naďalej pokračujú. V porovnaní s inými podujatiami je Hip Hop žije hlavne česko-slovenský festival a najvačšiu časť line-upu tvoria interpreti z Česka a Slovenska. Preto veríme, že festival bude možné zorganizovať bez väčších komplikacií v náhradnom termíne v rámci tohtoročnej letnej sezóny,“ dovysvetľujú organizátori s tým, že majú v pláne festival v neskoršom termíne zorganizovať tak, aby spĺňal všetky potrebné opatrenia, ktoré bude aktuálna situácia vyžadovať. 

 

Z najväčších slovenských festivalov už ročník 2020 definitívne zrušila Pohoda, ktorá sa presúva na rok 2021. Festival Grape sa zatiaľ nevyjadril, keďže sa má konať až v auguste. 

Domov
Zdieľať
Diskusia