Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2020, 9:10
Čas čítania 0:46
Richard Balog

Značka ACRONYM® predáva bundu za vyše 1 700 eur inšpirovanú hrou Death Stranding

Značka ACRONYM® predáva bundu za vyše 1 700 eur inšpirovanú hrou Death Stranding
Zdroj: ACRONYM®
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Errolson Hugh opätovne presviedča o tom, že jeho vízie futuristickej módy nemajú žiadne hranice.

Ak patríš medzi fanúšikov videohier, tak titul Death Stranding od Kojima Productions  určite neunikol tvojej pozornosti. Dlho očakávaná záležitosť priniesla viacero zaujímavosti, vrátane toho, že sa na tvorbe futuristických odevov pre jednotlivé postavy podieľal Errolson Hugh stojaci za značkou ACRONYM®.

Zásluhu na tom nesie predovšetkým umelecký riaditeľ spomínaného vydavateľstva Yoji Shinkawa, ktorý patrí medzi stálych nákupcov techwear kúskov a v roku 2017 kontaktoval kanadského dizajnéra za účelom spolupráce na hre. Výsledok naozaj stojí za to a vyťažiť z toho sa najnovšie pokúša aj samotný Errolson. 

Odporúčané
Najzaujímavejšie módne značky zo Slovenska a Česka, ktorých produkty si zamiluješ    Najzaujímavejšie módne značky zo Slovenska a Česka, ktorých produkty si zamiluješ 19. apríla 2020, 10:22

Už od novembra minulého roku, kedy Death Stranding vyšlo na platforme PS4, bola kolaborácia v reálnej forme postupne odhaľovaná a konečne môžeme vidieť aj finálny produkt. Konkrétne pritom ide o funkčnú bundu s označením „J1A-GT“, ktorá je doslova ódou na hernú bombu z japonských štúdií. 

Tmavomodrý model doplnený o čierne panely totiž disponuje náhradou za Bridge Baby, o ktoré sa v DS staral Sam, a to v podobe kontrastného vrecúška. Ako to už býva zvykom pri kúskoch ACRONYM®, aj táto kráska je vyzbrojená povrchovou úpravou GORE-TEX®, odolnými zipsami či priliehavou kapucňou.

Už na prvý pohľad bizarná záležitosť si s určitosťou nájde svoju cieľovú skupinu, pričom prekážkou pri kúpe nebude ani cenovka na úrovni 1 750 €

Späť
Zdieľať
Diskusia