Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah Stavebnej fakulty STU.
22. apríla 2020, 16:45
Čas čítania 1:55
Sponzorovaný obsah

Inžinierov a odborníkov nebude nikdy dosť. Podaj si prihlášku na Stavebnú fakultu STU a zmeň svet

TECH BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Podaj si prihlášku na Stavebnú fakultu STU ešte dnes –môžeš tak spraviť bezpečne a pohodlne elektronicky.

Naši slovenskí predkovia stavali mrakodrapy v New Yorku, dnes však potrebuje Slovensko šikovných a vzdelaných stavbárov a inžinierov doma. Aj ty sa môžeš zaslúžiť o to, aby sme žili v ekologicky a ekonomicky úspešnej krajine s moderným duchom. Ako? Stačí, ak využiješ do konca apríla možnosť podať si prihlášku na Stavebnú fakulte STU, kde ťa k veľkým projektom pustia už počas bakalárskeho štúdia. 

Výber vysokej školy, resp. univerzity je najťažšou úlohou v doterajšom živote maturanta, uľahčiť ti ju však môže aj skutočnosť, že podať prihlášku je dnes už viac než jednoduché. Môžeš tak spraviť elektronicky z pohodlia domova, nepotrebuješ žiadne potvrdenia ani doklady. Tie doručíš neskôr, keď sa pandemická situácia upokojí.

Obzvlášť aktuálna situácia ukazuje, ako kľúčová je pre plynulú existenciu bežného života veda a technika. Stále platí, že je v našich silách ovplyvniť vývoj Zeme aj zo Slovenska. 

Ekológia je súčasť každého študijného programu 

Kedy, keď nie práve v súčasnej dobe by sme mali začať myslieť šetrne v každom odvetví a násobne viac v tých, kde sa to na prvý pohľad „nedá.“ Ekologický prístup v stavebníctve nebol nikdy aktuálnejší. Krajina a naša budúcnosť si vyžadujú stavby, ktoré dokážu využiť všetky možnosti prírody a minimalizovať tak dopady zásahu človeka.

Aj práca s obnoviteľnými zdrojmi môže vyťažiť tvoju kreativitu, všetko si vyskúšaš v praxi, kde uvidíš, aký priamy dopad majú tvoje návrhy a rozhodnutia na planétu. Zo všetkých perspektív preskúmaš problematiku bytových domov, cez verejné budovy, nákupné centrá, energetické, dopravné a vodné stavby až po úpravu verejného priestoru. 

Ak chceš aj ty prispieť k tvorbe zdravého priestoru pre život a aktívne zmierňovať klimatické zmeny, poď študovať na Stavebnú fakultu najlepšej univerzity na Slovensku. EKO a ENVIRO sú tu súčasťou každého študijného programu. Ale nielen to. Pomôže ti v tom najnovšia špičková technika.

Škola hrou a praxou s bezproblémovým uplatnením

Ak sa bojíš, že tvoje štúdium bude len o presedených desiatkách hodín nad knihami s kalkulačkou v ruke každé skúškové, máme pre teba dobrú správu. Na Stavebej fakulte STU sa naučíš pracovať vo virtuálnej realite, so špeciálnym modelovacím softvérom BIM, ale aj v akustickom laboratóriu, s 3D tlačiarňami, dronmi a využívať laserové skenovanie.

Nadobudneš vzácne skúsenosti s umelou inteligenciou aj veternými tunelmi. Nové technológie, nové materiály a navrhovanie a plánovanie stavieb viac pripomína počítačové hry než niekdajšie ťažké výpočty. Na konci štúdia ťa čakajú otvorené dvere do prestížnych firiem na Slovensku aj v zahraničí. 

 

Chceš ekologické, moderné a ekonomicky úspešné Slovensko? Stavebná fakulta STU ponúka príležitosť meniť spôsob života
Zdroj: TASR - Jakub Kotian
Výhody štúdia na SvF STU:
  • Moderné bývanie iba 5 minút od fakulty
  • Motivačné štipendium až 1210 €
  • Časť štúdia môžeš stráviť na jednej zo 75 prestížnych univerzít v zahraničí. Takmer tridsiatka krajín Európy čaká na tvoje rozhodnutie
  • 100% uplatnenie v praxi
  • Unikátny študijný program: Ako jediná fakulta na Slovensku ponúkame štúdium v oblasti vody a vodného hospodárstva
Prihlášku na Stavebnú fakultu STU si môžeš podať do 30. apríla na tejto stránke
Domov
Zdieľať
Diskusia