Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2020, 14:41
Čas čítania 2:22
Tímea Krauszová

Aktualizované: Slovákom do spálne vtrhol nadrogovaný a opitý muž, mlátil ich uprostred noci kameňom do hlavy. Videli to aj deti

NEWS BITKA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Všade ostala krv a črepiny po rozbitých oknách.

Aktualizované 10.4.2020 o 19:47:  Do článku sme doplnili stanovisko polície v Košickom kraji, kde k incidentu došlo.

„Z pondelka na utorok uprostred noci o 2:30 nám do domu, DOKONCA PRIAMO DO SPÁLNE násilím vnikol nebezpečný psychicky chorý páchateľ, ktorý nás pred očami našich malých detí s kameňom v ruke brutálne bil do hlavy so slovami Všetkých Vás pozabíjam!“ píše na sociálnej sieti Robert Eľko, ktorého poznajú pod pseudonymom DJ Robin. Začiatkom týždňa uňho doma došlo k scéne, ktorú mu naozaj nikto nezávidí.

Ako z hororu

Podľa Eľka bol útočník pod vplyvom drog aj alkoholu. Sadol si za volant a prešiel asi 50 kilometrov, dom Eľkovcov si vybral náhodne „v zúrivej psychóze“. Políciu naňho už predtým volala jeho rodina, podľa Eľka sa tým polícia veľmi nezaoberala. Z fotografií je zjavné, že útočník rozbil nielen sklo na dverách, cez ktoré vošiel, ale aj auto a zničil aj ďalšie sklá a zariadenie v dome.

Späť
Zdieľať
Diskusia