Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2020, 7:35
Čas čítania 1:05
Viktor Kniš

Drake odhalil interiér majestátnej rezidencie s rozlohou takmer 5-tisíc štvorcových metrov

OSOBNOSTI DRAKE
Uložiť Uložené

Kanadský interpret ovládol titulku magazínu Architectural Digest. Poodhalil viac zo svojho súkromia v rezidencii, ktorú nazýva ambasádou.

Pred niekoľkými dňami Drizzy odhalil časť svojej luxusnej rezidencie v novom videoklipe, keďže si sám uvedomuje vážnosť situácie a musel natočiť vizuál v karanténe. To už však vedel, že sa jeho obrovský skoro 5-tisíc metrov štvorcových veľký dom dostane na titulku prestížneho magazínu Architectural Digest. Drake prezradil, že dizajn navrhovali s cieľom, aby bol aktuálny aj o 100 rokov, zároveň dbal na monumentálnosť.

Tvrdí, že je to jedna z vecí, ktoré chce po sebe zanechať, preto musí jeho dom reflektovať silu a nadčasovosť do budúcnosti. Drake ukázal verejnosti aj svoju obrovskú spálňu a nikoho neprekvapí ani domáci basketbalový kurt, keďže je rodák z Toronta obrovským fanúšikom NBA. 

Odporúčané
Prečo je symbolom najväčšej hudobnej katastrofy vyschnutý sendvič? Toto je 10 najlepších hudobných dokumentov (nielen) na Netflixe Prečo je symbolom najväčšej hudobnej katastrofy vyschnutý sendvič? Toto je 10 najlepších hudobných dokumentov (nielen) na Netflixe 7. apríla 2020, 15:42

Aj z jeho Instagramu je už mnohým známy obrovský mramorový stôl v kuchyni, ktorý sa taktiež vyníma v klipe Toosie Slide. Narozdiel od mnohých iných celebrít, ktoré už verejnosť vpustili do svojich obydlí, Champagne Papi neprezradil cenu rezidencie. Dozvedáme sa len to, že ju volá „ambasáda“ a luxus vyjadrujú nielen použité materiály, ale aj veľkosť izieb.

Domov
Zdieľať
Diskusia