Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 22:15
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Slovák išiel peši kúpiť zemiaky do Maďarska, teraz musí ísť na 14 dní do povinnej karantény. Manželka bude rada, hovorí

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slovák si neuvedomil, že keď prekročí hranice, budú pre neho platiť pravidlá, ako pre každého vracajúceho sa zo zahraničia.

Dôchodca z juhu Slovenska sa rozhodol, že si pôjde kúpiť sadenice žltých zemiakov do Maďarska. Neuvedomil si pri tom, že pre neho budú pri návrate cez hranice platiť rovnaké pravidlá, ako pre každého, kto sa vráti zo zahraničia. Aj keď ho pri opustení Slovenska nikto nekontroloval, pri návrate ho už zastavila polícia, ktorá mu oznámila, že bude musieť na 14 dní absolvovať povinnú karanténu v Komárne. Informáciu priniesla TV JOJ v reportáži.  

Odporúčané
Aktualizované: Nie vírus destabilizuje krajinu, ale Matovič, tvrdí Peter Pellegrini. Premiérovi podľa neho chýba zdravý rozum Aktualizované: Nie vírus destabilizuje krajinu, ale Matovič, tvrdí Peter Pellegrini. Premiérovi podľa neho chýba zdravý rozum 8. apríla 2020, 16:44

„Manželka bude rada,“ skonštatoval starší muž, ktorý na kameru ukázal celý obsah svojho nákupu v Maďarsku. Dôchodca si myslel, že keď sme v Európskej únii, pohybovať sa môže voľne a odporúčaný čas nákupu v dopoludňajších hodinách pre neho platí v akomkoľvek členskom štáte. 

Domov
Zdieľať
Diskusia