Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 20:07
Čas čítania 0:58
Dominik Vetrák

V dokumente Sex: Explained sú zaujímavé fakty, ktoré si o pôrodoch, oplodnení a svojich sexuálnych fantáziách ani len netušil

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

5 dielov s približne 20 minútovou stopážou ťa nabije rôznymi faktami zo sveta sexu a tehotenstva.

Explained je skvelý dokumentárny seriál z produkcie Voxu a Netflixu. Na Netflixe momentálne nájdeš hneď 2 série s bonusom v podobe 5-dielnej série zameranej na sex. Jednotlivé epizódy sa venujú sexuálnym fantáziám, tehotenstvu, oplodneniu, pôrodom a antikoncepciám všetkých druhov. 

Odporúčané
Ako dohnať ženu k orgazmu, kde je slávny bod G, ako začínal Bitcoin a prečo je manželstvo pre ľudí neprirodzené a nelogické? (Recenzia) Ako dohnať ženu k orgazmu, kde je slávny bod G, ako začínal Bitcoin a prečo je manželstvo pre ľudí neprirodzené a nelogické? (Recenzia) 15. októbra 2018, 10:35

Dokumentárny seriál je známy tým, že v približne 20-minútových epizódach dokonale predstaví problematiku a divákovi vysvetlí hlavné body celej témy. Ak sa v danej oblasti pohybuješ pravidelne, nedostaneš teda až tak veľa nových informácií, no nikto sa nevyzná vo všetkom. Vo všeobecnosti tak získaš základné informácie o množstve tém z každej možnej oblasti. 

To všetko zabalené v úžasnom grafickom spracovaní s množstvom prehľadných tabuliek, animácií a grafov. Vďaka 20-minútovému formátu sa nebudeš nudiť a hltáš jeden fakt a zaujímavú informáciu za druhou.

Miniséria zameraná na sex sa až tak nevenuje samotnému fyzickému potešeniu, ako skôr témam okolo neho. Ako chlap som sa dozvedel veľké množstvo zaujímavostí a detailov o témach, ku ktorým som nikdy nemal blízko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia