Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 11:03
Čas čítania 1:07
Adam Novosad

Sleduj, ako na Slovensku kolabuje doprava kvôli policajným kontrolám. Na hraniciach okresov ľudia strácajú nervy

NEWS
Uložiť Uložené

Obmedzenie vycházania počas veľkonočných sviatkov už odpálilo hromadné zápchy.

Obmedzenia vychádzania počas veľkonočných sviatkov na mnohých miestach krajiny nepadli na úrodnú pôdu. Z Bratislavy včera odišli za rodinami či na chalupy tisíce obyvateľov, ale dnešné ráno ukázalo, že ľudia cestujúci z okolitých okresov do práce v hlavnom meste nebudú na Veľkú noc spomínať s láskou.

Všetko podčiarkol facebookový status Bratislavského samosprávneho kraja, ktorý sa začal vetou „Doprava na vstupe do Bratislavy skolabovala.“ Policajné kontroly na hraniciach všetkých okresov spôsobujú, že sa pred nimi tvoria kilometrové kolóny, keďže vodiči musia svoje cesty zdôvodniť, či už cestou do práce alebo nutnosťou zabezpečiť návštevu lekára či nákupu liekov.

Odporúčané
Šéf štátnej inštitúcie mal plat aj viac ako 10-tisíc €, 22 lukratívnych nehnuteľností vysvetliť nevie Šéf štátnej inštitúcie mal plat aj viac ako 10-tisíc €, 22 lukratívnych nehnuteľností vysvetliť nevie 8. apríla 2020, 9:46

Situácia sa zhoršila natoľko, že samosprávny kraj skonštatoval, aby všetci svoju cestu do Bratislavy z okolitých okresov radšej zrušili, pretože si v kolónach postoja viac času, ako by strávili v hlavnom meste.

Fotografi slovenskej agentúry TASR sa okrem toho vybrali do rozličných kútov našej krajiny. Vyhliadli si zrejme tie najkritickejšie hranice okresov ako bratislavský a pezinský okres, ale aj diaľnicu medzi Trnavou a Bratislavou alebo na východe hranicu medzi popradským a kežmarským okresom, na ktorej leží obec Veľká Lomnica.

Domov
Zdieľať
Diskusia