Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti mi-store.sk.
8. apríla 2020, 15:15
Čas čítania 1:59
Sponzorovaný obsah

High-end telefón Xiaomi Mi 10 posúva limity v každom smere. Na náš trh prichádza v limitovanom množstve

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Zážitok z vlajkovej lode budeš mať vďaka fotoaparátu aj technológiám.

Technologická udalosť roka čínskej značky Xiaomi je tu. Inovatívny výrobca spustil predaj svojej vlajkovej lode Mi 10 na slovenskom trhu a ty ho môžeš vlastniť medzi prvými. Ambície tohto telefónu nie sú vôbec skromné. Keď sa bližšie pozrieš na jeho nadupanú výbavu a vyhotovenie, ani tým nebudeš prekvapený. Posúva totiž hranice takmer v každom smere - od fotoaparátu, cez displej až po špičkový dizajn. S novou dekádou je tu telefón, ktorý oceníš, ak máš tie najvyššie nároky. Čo všetko ponúka?

High-end telefón Xiaomi Mi 10 posúva limity v každom smere. Na trh prišiel v limitovanom množstve
Zdroj: Xiaomi

Nová úroveň fotenia

Značka Xiaomi je známa telefónmi s fotoaparátmi, ktoré majú extrémne vysoké rozlíšenie a tak Mi 10 opäť ohromuje. Jeho 108 megapixelov môžeš naplno využiť vďaka optimalizácií UI založenej na strojovom učení, podpory Qualcomm Spectra a kompresnej technológie. Okrem hlavného snímača na ňom nájdeš aj 13 Mpix širokouhlý snímač, 2 Mpix Depth Sensor a 2 Mpix makro snímač. Vysoká kvalita platí aj o videozázname. 8K ultra HD videokamera ti vďaka výkonnému režimu PRO a stereofónnemu zvuku umožní natáčať profesionálne zábery. 

 

High-end telefón Xiaomi Mi 10 posúva limity v každom smere. Na trh prišiel v limitovanom množstve
Zdroj: Xiaomi

Nezaostáva ani displej

Kvalita fotografie či videa sa odrazí na displeji. V novinke Xiaomi Mi 10 nájdeš  3D zahnutý AMOLED displej s veľkosťou 6. 67 palca. Ten má vysokú obnovovaciu frekvenciu, čo oceníš pri čítaní, pozeraní videa či hraní hier. Obraz je plynulejší, má lepšiu citlivosť ako kedykoľvek predtým a najpresnejšie zobrazenie farieb medzi súčasnými displejmi Xiaomi.

High-end telefón Xiaomi Mi 10 posúva limity v každom smere. Na trh prišiel v limitovanom množstve
Zdroj: Xiaomi

Výkonný a efektívny

Hardvér telefónu stojí predovšetkým na extrémne výkonnom procesore Qualcomm Snapdragon 865, ktorý v telefónoch od Xiaomi nemá obdobu. Jeho efektivitu podporuje aj operačná pamäť  LPDDR5 RAM, čo sa naplno prejaví práve pri spomínanom hraní najnovších hier, alebo multitaskingu. Efektivitu telefónu podporuje aj batéria s kapacitou 4780 mAh, ktorá disponuje 30 W rýchlonabíjaním. S ním ho dokážeš nabiť na 100% už za 57 minút. Taktiež má podporu bezdrôtového rýchlonabíjania.

Vychutnáš si bezdrôtové technológie

Samozrejmosťou tohto kúsku je aj 5G a superrýchle sťahovanie. Nové štandardy prinášajú väčšiu bezpečnosť a spoľahlivosť. Ak si zvyknutý posielať si fotografie či videá na iné zariadenie, určite oceníš prítomnosť týchto technológií v Mi 10. Okrem toho však telefón disponuje aj Wifi 6, čo je jeden z najrýchlejších spôsobov bezdrôtového pripojenia na internet. 

Čistý dizajn

Svojim prevedením Xiaomi ani tentoraz nesklamal a ponúka čistý a odolný dizajn, čo umocňuje aj mierne zahnutý displej. S rozmermi 162.5 x 74.8 x 9 mm patrí medzi väčšie telefóny, ktoré však pohodlne padnú do dlane. Vybrať si môžeš z dvoch farebných prevedení a to šedej a zelenej.

High-end telefón Xiaomi Mi 10 posúva limity v každom smere. Na trh prišiel v limitovanom množstve
Zdroj: Xiaomi

Oba telefóny sú pritom dostupné iba v limitovanom množstve, preto ak chceš byť medzi prvými, ktorí si ho budú užívať neváhaj dlho s jeho kúpou.

K telefónu teraz dostaneš navyše aj darček Smart Sensor set alebo Mi TV Box S. Ponuka platí len do 15. apríla. Xiaomi Mi 10 má kapacitu 256 GB a môže byť tvoj za 849,00 €. 

Ešte viac špičkových telefónov Xiomi nájdeš v obchode mi-store.sk. Akúkoľvek objednávku ti dovezie kuriér zadarmo až k dverám, takže nemusíš nikam chodiť, ale ak chceš a tovar zaplatíš vopred prevodom na účet, prostredníctvom eCard, alebo QUATRO, môžeš si ho prísť vyzdvihnúť aj na jedno z odberných miest. To najnovšie pribudlo v centrále na Vajnorskej 137 (otvorené v pracovné dni od 9.00 do 16.00). Navyše, vďaka  službe door-to-door si môžeš objednať kuriéra priamo domov, aby vrátil tvoj produkt v prípade reklamácie.
Domov
Zdieľať
Diskusia