Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. apríla 2020, 18:13
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Zac Efron už nikdy nechce mať postavu ako vo filme Baywatch. Bolo to stupídne, mať také telo nie je reálne, tvrdí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Efron sa kvôli svojej role vo filme Baywatch vysekal ako grécky poloboh.

V roku 2017 dorazil do kín Baywatch, celovečerný film pre dospelých s množstvom polonahých chlapov a žien. Adrenalínová akcia s množstvom hollywoodskych rekvizít bola najmä sexy. O to sa museli postarať herci a herečky, ktorí na sebe makali celé mesiace. Pre takého Dwayna Johnsona to asi nebol až taký problém. Vo filme však hral aj Zac Efron, ktorý vyzeral ako monštrum. Neuveriteľne sa vysekal a nabral veľké množstvo svalovej hmoty. 

Po rokoch priznáva, že to bolo hlúpe. V poslednom rozhovore z dielne Hot Ones povedal moderátorovi, že už nikdy nechce mať tak extrémne dobrú postavu ako v Baywatch. Hlúpa nie je samotná postava, no to, čo kvôli tomu musel prežívať. 

Odporúčané
Zac Efron je chladnokrvný sériový vrah Ted Bundy. V prvom traileri spoznáva svoje krvavé chúťky a prvé obete Zac Efron je chladnokrvný sériový vrah Ted Bundy. V prvom traileri spoznáva svoje krvavé chúťky a prvé obete 27. januára 2019, 3:51

„Po skončení filmu som si uvedomil, že už nikdy nechcem byť v tak úžasnej forme. Naozaj. Bolo to také ťažké. Nemáte šancu na kompromisy. Riešite také veci, ako je voda pod kožou, čo môže váš six-pack na bruchu menej zvýrazniť. Blbosti ako toto sú hlúpe, nie je to vôbec reálne.“

Efron nevylučuje, že sa pre nejakú rolu znova dostane do formy, ale už nie do takýchto extrémov. Viackrát už ľudí vyzval, aby to s extrémnymi detailmi ohľadom filmových postáv nepreháňali. Jeho postava v Baywatchi nie je podľa jeho slov vôbec autentická a v prvom rade sa majú ľudia starať o svoje fyzické a psychické zdravie. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia