Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 10:46
Čas čítania 0:53
Richard Balog

15 najzaujímavejších produktov, ktoré aktuálne nájdeš na REFRESHER Markete

15 najzaujímavejších produktov, ktoré aktuálne nájdeš na REFRESHER Markete
Zdroj: FEATURE
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Od ikonických tričiek BAPE, cez najnovšie Yeezys až po vzácne kúsky z dielní módnych domov. Market ponuká široké spektrum oblečenia, doplnkov a obuvi.

Čas letí neuveriteľne rýchlym tempom, o čom sa presviedčame každý deň. Už budúci rok oslávime 10. výročie od prvých publikovaných článkov, vrátane tých zameraných na módu. V roku 2011 sme ani nesnívali o tom, že kúsky od značiek typu Supreme, BAPE, Comme des Garcons a podobne budú ľahko dostupné aj na území Európy a za ich nosenie si fanúšikovia nemusia priplácať nemalé sumy na colných úradoch. 

Aktuálne ti už nič podobné nehrozí a bez akýchkoľvek problémov, respektíve nepríjemností si môžeš zadovážiť tie najčerstvejšie módne záležitosti napríklad aj na stránkach nášho Marketu. Presvedčia ťa o tom nasledujúce riadky plné streetwear chuťoviek, ale tiež high-end oblečenia, doplnkov a tenisiek s rukopisom Kanyeho Westa, Travisa Scotta či Pharrella. 

Domov
Zdieľať
Diskusia