Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2020, 17:21
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Jasmina Alagič sa zapojila do internetovej výzvy walk-in naked. Svojho kamaráta prekvapila nahá

ZAUJÍMAVOSTI JASMINA ALAGIČ NAHOTA
Uložiť Uložené

Jasmina sa nechala inšpirovať youtuberom Davidom Dobrikom.

Posledné dni je na sociálnych sieťach, a predovšetkým na Instagrame a TikToku, veľmi populárna internetová challenge s názvom „walk-in naked. Jej podstatou je, aby osoba za videokamerou natočila výraz partnera, ktorý ju uvidí nahú po tom, ako si zo seba jedným ťahom vyzlečie uterák.

Niektorí na krátkych videách ukázali svoj neskrývaný úžas a iní svojho frajera či frajerku jednoducho odignorovali. Svoju verziu natočila aj slovenská modelka, moderátorka a influencerka Jasmina Alagič.

Odporúčané
Ženy sa v bláznivej výzve vyzliekajú pred svojimi partnermi. Výrazy nadšených mužov sú na nezaplatenie Ženy sa v bláznivej výzve vyzliekajú pred svojimi partnermi. Výrazy nadšených mužov sú na nezaplatenie 4. apríla 2020, 20:36

Tá sa spoločne so svojím dobrým kamarátom Milanom nechala inšpirovať americkým youtuberom slovenského pôvodu Davidom Dobrikom, ktorý keď uvidel svoju kamarátku nahú, povracal sa. Rovnako zareagoval aj Jasminin kamarát a make-up artista Milan Svingal.

Domov
Zdieľať
Diskusia