Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2020, 16:37
Čas čítania 0:20
Ondřej Jarůšek

Dom plný nahých žien a divoká party. G-Eazy, Tyga a Tory Lanez vydali nový klip na Pornhub

HUDBA PORNHUB
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Na známej stránke pre dospelých sa objavil nový hudobný klip.

Trio ve složení G-Eazy, Tyga a Tory Lanez se představilo v novém videoklipu na skladbu Still Be Friends, který je natolik odvážný, že vyšel na Pornhub, známé stránce věnované obsahu pro dospělé. Klip vznikl ve spolupráci s filmovou společností Vixen, která se zabývá právě tvorbou pornografických snímků.

Záběry klipu tě zavedou do honosného domu, který je dle očekávání plný svlečených žen a nezřízeného hodování, které si trojice interpretů dosytosti užívá. Klip už stihlo zhlédnout více než čtvrt milionu fanoušků a nám nezbývá nic jiného, než ti popřát příjemný poslech (a podívanou). 

Odporúčané
5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 3. apríla 2020, 10:26
Domov
Zdieľať
Diskusia