Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2020, 8:40
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

Mama, ožeň ma sa znova objaví na televíznych obrazovkách. TV JOJ šou začne reprízovať

NEWS
Uložiť Uložené

Starí mládenci si v šou Mama, ožeň ma hľadali svoje priateľky, ale našli väčšinou iba nesmrteľnú internetovú slávu.

Pandémia koronavírusu spôsobuje vrásky na čelách mnohých Slovákov. Aj preto sa televízia Joj rozhodla spestriť nám všedné pracovné dni reprízami legendárnej šou Mama, ožeň ma.

Televízia na svojej webovej stránke oznámila, že šou sa na obrazovky vráti už 6. apríla každý pracovný deň okrem Veľkej noci. Starých mládencov hľadajúcich svoje vyvolené si budeš môcť naladiť od 16:00, a tak už nemusíš predchádzajúce epizódy hľadať v televíznom archíve.

Na slovenských televíznych obrazovkách sa šou Mama, ožeň ma prvýkrát objavila v roku 2011, keď ju spustila televízia Joj v spolupráci so sesterskou Primou v Českej republike. Úspešný formát však nie je originálnym výtvorom Slovákov ani Čechov, pretože ho prebrali od nemeckej RTL.

 

Od pondelka 6. apríla každý pracovný deň o 16-tej na JOJke (okrem veľkonočných sviatkov) vám ponúkneme reprízu 1. a 2. série. ❤

Posted by Mama, ožeň ma on Thursday, April 2, 2020

V Nemecku sa tom čase vysielala už piata séria, a tak bolo aj v našich podmienkach jasné, že partia starých mládencov, ktorí si za desiatky rokov nedokázali nájsť vysnívanú partnerku, a ženy ochotné prihlásiť sa do šou hľadajúc manžela, bude zárukou výbornej zábavy.

Vďaka nej sa dodnes tisíce z nás zabávajú na krátkych úryvkoch zo šou, spomedzi ktorých zrejme najviac rezonujú hlášky ako „Detičky krásne, tu som!“ od Alenky, alebo aj odborník na výpočtovú techniku Andrej.

Ten síce nemal ani potuchy o tom, ako funguje Excel, ale na druhej strane vytvoril nový operačný systém Windows Media Professional. Ak v domácej karanténe príliš často rozmýšľaš nad životom, tieto momentky v obľúbenej šou rozhodne smútok zaženú.

Domov
Zdieľať
Diskusia