Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2020, 16:34
Čas čítania 0:58
Dominik Vetrák

Vychádza Final Fantasy VII a Resident Evil 3. Sleduj nové trailery pre adeptov na najlepšie hry tohto roka

TECH
Uložiť Uložené

Capcom a Square Enix vydali launch trailery pre svoje očakávané herné tituly.

3. apríla vychádza remake Resident Evil 3, v ktorom bude Jill Valentine bojovať proti Nemesis a spoločnosti Umbrella, ktorá stojí za zombie vírusom. Nakazené je celé Raccoon City a vláda sa ho rozhodla zrovnať so zemou. Resident Evil 3 je ďalšia vynikajúca hra zo série, o čom ťa presvedčí naša recenzia. 

Odporúčané
Recenzia: Resident Evil 3 ťa ohúri krásnou grafikou a adrenalínovým bojom o prežitie so zombíkmi a monštrom Nemesis Recenzia: Resident Evil 3 ťa ohúri krásnou grafikou a adrenalínovým bojom o prežitie so zombíkmi a monštrom Nemesis 3. apríla 2020, 19:56

Spoločnosť Capcom vydala pre hru aj launch trailer, ktorý pripomína, že po dohraní hry sa môžeš vrhnúť na špeciálny multiplayerový mód Resistance. V ňom sa s kamarátmi spojíš proti rôznym nástrahám, príšerám a zombíkom, ktoré na vás vypúšťa piaty hráč. Ten na záver hry vstúpi do boja v koži Mr. X z druhého dielu. Ak máš rád kooperatívnu akciu proti zombíkom, Resistance si s kamošmi zamiluješ. 

Domov
Zdieľať
Diskusia