Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2020, 12:44
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Drake tancuje ako Michael Jackson, má toľko nepriateľov, že sa mu už mýlia. V novom klipe si zakrýva ústa aj nos

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Drizzy dodržiava karanténu, nový videoklip vznikal u neho doma.

 

Drake sa rozhodol potešiť svojich fanúšikov v karanténe a vydáva nový videoklip, ktorý patrí do kategórie jeho signifikantných tanečných hitov. Predvádza aj nový druh tanečných kreácií, z ktorých už na sociálnych sieťach vznikla aj výzva. Kanadský spevák dodržiava karanténu, vizuál natočil v priestoroch svojho domu, zároveň ho dopĺňa aj o zábery z prázdneho Toronta, odkiaľ pochádza. 

Drizzy už avizoval, že pracuje aj na novom albume, v súvislosti s aktuálnou pandémiou sa ho však pravdepodobne nedočkáme. Naposledy sa o slovo prihlásil projektom Scorpion ešte v roku 2018, aktívny je však oveľa viac ako jeho kolegovia. 

Pred pár dňami Drake poodhalil aj čosi viac zo svojho súkromia, keď prvýkrát na Instagrame zdieľal fotku svojho syna Adonisa. Práve kvôli nemu začal veľký beef s Pusha Tm, ktorého Drake spomína okrajovo aj na Toosie Slide. Tvrdí, že má toľko nepriateľov, že sa mu už mýlia. 

Odporúčané
Drake zverejnil prvú fotku svojho syna, kvôli ktorému vznikol jeden z najväčších beefov amerického rapu. Na otca sa nepodobá Drake zverejnil prvú fotku svojho syna, kvôli ktorému vznikol jeden z najväčších beefov amerického rapu. Na otca sa nepodobá 30. marca 2020, 20:24
Domov
Zdieľať
Diskusia