Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2020, 9:26
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Lidl reaguje na Slováka zo Zomri, ktorému sa zničil koberec v kúpeľni a potrebuje veľkú ihlu

NEWS
Uložiť Uložené

Lidl pohotovo zareagoval na virálne video s pánom, ktorý išiel do galantérie kúpiť veľkú ihlu, pretože sa mu rozje*al koberec v kúpeľni.

Video so Slovákom, ktorému sa rozj**al koberec, videlo už viac ako milión ľudí len na stránke Zomri. Na virálny počin teraz reaguje aj sieť predajní Lidl, ktorá dáva fanúšikom na sociálnej sieti vedieť, že ak sa dostanú do podobnej situácie a budú potrebovať opraviť koberec v kúpeľni, cez e-shop si môžu kúpiť veľkú ihlu alebo pokojne aj nový koberec. Lidl pôvodne spustil online obchod na svoj tovar mimo potravín už pred niekoľkými mesiacmi. 

Odporúčané
Slováka rozzúrili obrovské rady pred obchodmi, teraz baví internet: Potrebujem veľkú ihlu, lebo sa mi roz**bal koberec v kúpeľni Slováka rozzúrili obrovské rady pred obchodmi, teraz baví internet: Potrebujem veľkú ihlu, lebo sa mi roz**bal koberec v kúpeľni 31. marca 2020, 12:58

Video vzniklo ešte v pondelok, keď vláda znovu povolila otvorenie niektorých obchodov vrátane galantérií za prísnych hygienických opatrení. Jedným z nich je, že do obchodu môže vstúpiť len jeden človek na 25 metrov štvorcových, kvôli čomu sa začali pred prevádzkami tvoriť dlhé rady. Práve čakanie rozhorčilo hlavného aktéra videa, ktorý je tak už niekoľko dní meme materiálom pre celý slovenský internet.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia