Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2020, 19:23
Čas čítania 0:35
Matej Krajčovič

Vyšlo remastrované Call of Duty: Modern Warfare 2. V Rusku ho nepredávajú

NEWS CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Dôvodom je jedna z najkontroverznejších misií v hernom priemysle vôbec. „No Russian“ bude prítomná v novej grafike.

Na módu remastrovaných počítačových hier naskočili aj vo firme Activision. The Verge informuje, že v obchodoch pre konzolu Playstation 4 už nájdeš vizuálne osvieženú hru Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered s pôvodným rokom vydania 2009.

Znovu vydaný titul obsahuje celý single player oblečený do krajšej grafiky, vylepšili ale aj zvukové efekty. Cenu stanovili na príjemných 19,99 dolárov. Na online hranie však budeš musieť zabudnúť, prípadne si radšej stiahnuť nové CoD: Warzone, ktoré je dostupné úplne zadarmo.

Odporúčané
Recenzia: Call of Duty Warzone je úžasný battle royale, v ktorom musíš použiť aj mozog, aby si vyhral Recenzia: Call of Duty Warzone je úžasný battle royale, v ktorom musíš použiť aj mozog, aby si vyhral 21. marca 2020, 12:04

Remastrované Modern Warfare 2 bude až do konca apríla dostupné výhradne pre konzoly od Sony. PC a Xbox verzie prídu až v máji 2020. 

Gamespot už stihol informovať, že Sony Modern Warfare 2 (2020) odmietlo zaradiť do obchodov v Rusku. Ak si pôvodnú hru hral, možno ti je jasné, prečo. 

Jednou z misií bude totiž aj kultová „No Russian“, ktorá je jednou z najkontroverznejších herných počinov vôbec. Tvojou úlohou v nej bude infiltrovať sa k teroristickej skupine a „pomôcť“ s vystrieľaním letiska plného civilistov. Misiu si v roku 2009 mohol úplne preskočiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia