Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2020, 20:10
Čas čítania 2:54
Dominik Vetrák

Recenzia: Tiger King je najkontroverznejším dokumentom roka o nájomných vraždách, exotických zvieratách a neuveriteľných ľuďoch

FILMY A SERIÁLY TIGER KING
Uložiť Uložené

Netflix vydal dokumentárny mini seriál Tiger King, ktorý ťa presvedčí o tom, že v USA žijú skutočne nezvyčajní ľudia.

Netflix má bohaté skúsenosti s dokumentmi o skutočných kriminálnych prípadoch, obzvlášť o tých šokujúcich a bizarných. Za zmienku stojí najmä Making a Murderer či The Keepers.

Koncom marca vydali ďalší dokumentárny mini seriál. Nesie názov Tiger King: Murder, Mayhem and Madness a na internete rozpútal mnohé horlivé diskusie. 7-dielna dokumentárna miniséria sa zameriava na mnohé kontroverzné postavy v USA, ktoré sa venujú chovu exotických zvierat. 

Na ich čele stojí Joe Exotic, celým menom Joseph Maldonado-Passage. Vlastní jednu z najväčších exotických Zoo v USA. Svojim návštevníkom ukazuje stovky tigrov, levov a iných nebezpečných zvierat. Môžu sa hrať s mláďatami a nachovať aj dospelé jedince. Dokument sa zo začiatku zaoberá klasickými problémami v podobných zariadeniach, no rýchlo naberie iný smer. 

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia