Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2020, 18:36
Čas čítania 1:20
Vl Mi

Futbalová MŠK Žilina je v likvidácii, hráči s veľkými platmi dostali padáka. Klub sa chce postarať o trénerov mládeže

ŠPORT FUTBAL MŠK ŽILINA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeden z najúspešnejších slovenských futbalových klubov je v likvidácii.

Koronakríza zasiahla aj šport a mnohé kluby momentálne uvažujú, čo ďalej. Medzi také patrí aj futbalový klub MŠK Žilina. Na oficiálnej stránke zverejnil stanovisko, v ktorom píše, že MŠK Žilina, a.s. bude od 1. apríla 2020  v likvidácii.

Odporúčané
Poľská UFC bojovníčka, ktorej tvár pri poslednom zápase opuchla k nepoznaniu, sa zotavila Poľská UFC bojovníčka, ktorej tvár pri poslednom zápase opuchla k nepoznaniu, sa zotavila 26. marca 2020, 20:16

„Najväčšiu časť osobných nákladov klubu tvoria mzdy profesionálnych hráčov. Klub, vedomý si narastajúcich obmedzení a stále väčšej neistoty v aktuálnej situácii, preto poslal mailovú správu hráčom s profesionálnymi zmluvami s návrhom dodatkov, v ktorých sme požadovali počas trvania tejto mimoriadnej situácie, každému individuálne, dočasne znížiť základné platy,“ informuje klub.

Domov
Zdieľať
Diskusia