Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2020, 21:30
Čas čítania 0:40
Richard Balog

Hlási skejtbordová obuv veľký návrat? Značka Eytys vyťahuje siluetu, akú chcel pred 15 rokmi každý

Hlási skejtbordová obuv veľký návrat? Značka Eytys vyťahuje siluetu, akú chcel pred 15 rokmi každý
Zdroj: Eytys
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Ďalší dôkaz toho, že móda a jej trendy prichádzajú v sínusoidách, ktorým je takmer nemožné porozumieť.

Skejtbording čakal v roku 2020 obrovský míľnik v podobe premiéry na letných olympijských hrách v Tokiu, ale kvôli globálnej pandémii koronavírusu si bude musieť počkať o rok dlhšie. V rámci odevného priemyslu však môžeme posledné sezóny sledovať pokusy módnych domov o návrat ikonických siluet tenisiek s podsaditým vzhľadom, známe ako „chleby“. 

Skúšali to dizajnéri v Lanvin či Louis Vuitton a najnovšie s obdobným nápadom prichádza švédska značka Eytys

Odporúčané
Pánska móda a jej trendy na najbližšie mesiace. Krok vedľa neurobíš denimom ani kožou Pánska móda a jej trendy na najbližšie mesiace. Krok vedľa neurobíš denimom ani kožou 30. marca 2020, 10:21

Len pred pár dňami totiž uviedli na trh model s názvom „Harmony“, ktorý nás vrátil naspäť v čase približne do roku 2005, keď sme snívali o kúskoch z dielní Adio, DC Shoes, Osiris či Etnies. Svetlo sveta uzreli hneď 2 farebné vyhotovenia s koženým zvrškom, hrubým polstrovaným jazykom a nápisom „Eytys Worldwide“ na zadnej časti. 

Pomerne nepríjemným prekvapením je pre nás cena za túto novinku od škandinávskych tvorcov, ktorá sa zastavila na sume 270 €, čo nie je práve najmenej. V prípade, že je podľa teba ten správny času na kúpu tenisiek, ktoré boli na vrchole obľúbenosti začiatkom milénia, tak neváhaj, keďže na pultoch predajní sa zrejme príliš dlho neohrejú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia