Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2020, 19:53
Čas čítania 3:57
Adrián Lukáč

10 skvelých hier na mobil, ktoré ťa zachránia pred nudou počas korona izolácie

10 skvelých hier na mobil, ktoré ťa zachránia pred nudou počas korona izolácie
Zdroj: Call Of Duty Mobile
TECH HRY IPHONE
Uložiť Uložené

Niektoré sú zdarma, niektoré za pár eur, no každá z nich ponúka zábavu na dlhé hodiny.

Pandémia koronavírusu paralyzovala takmer celý svet a vlády žiadajú občanov, aby ostali doma.  Veľa voľného času a na jeho vyplnenie len obmedzené možnosti. Okrem Netflixu a Pornhubu tak v posledných dňoch zaznamenali pomerne výrazný nárast popularity aj hry na smartfóny.

Odporúčané
Operátori ťa vyzývajú, aby si zostal doma. Ponúkame návod, ako dnes od Orange, O2 a Telekomu získaš dáta navyše Operátori ťa vyzývajú, aby si zostal doma. Ponúkame návod, ako dnes od Orange, O2 a Telekomu získaš dáta navyše 25. marca 2020, 17:09


Platformy iOS aj Android ponúkajú vo svojej knižnici stovky až tisíce hier, ale väčšina z nich ťa po chvíli omrzí. Pripravili sme preto zoznam desiatich populárnych hier, ktoré bavia ľudí po celom svete v čase aktuálnej izolácie. Výber je len na tebe.

Plague Inc.

Dokážeš infikovať celý svet? Real-time strategická simulácia, v ktorej je tvojou úlohou rozšíriť neznámy vírus na všetky kontinenty. Je populárna už dlhšie a tí čo majú záľubu v hrách ju určite poznajú. Iróniou je, že výrazne nabrala na popularite v posledných mesiacoch vďaka celosvetovej pandémii a momentálne kraľuje rebríčkom App Store aj Obchod Play.

Vzhľadom na aktuálne dianie vo svete bol do hry pridaný nový mód. Namiesto šírenia vírusu môže hráč proti nemu bojovať, pokúsiť sa zastaviť jeho šírenie a zničiť ho. Na iPhone si ju môžeš stiahnuť za 0,99 €, Obchod Play ju ponúka zadarmo.

10 skvelých hier na mobil, ktoré ťa zachránia pred nudou počas korona izolácie
Zdroj: Plague Inc.

Mario Kart Tour

Populárny inštalatér Mario, ktorého všetci poznáme z čias dávno minulých, keď ešte neexistovali smartfóny, je späť. Tentokrát nejde o jeho typickú skákačku, ale o zábavnú pretekársku hru, ktorá ponúka okrem tratí v rozprávkových svetoch aj skutočné mestá ako Londýn či Paríž.

Ovládanie je veľmi jednoduché, hra je pekne graficky spracovaná a veľmi návyková. Vďaka online módu tak skoro neomrzí a dá sa hrať donekonečna. Je dostupná zadarmo ako na iOS, tak na Android.

10 skvelých hier na mobil, ktoré ťa zachránia pred nudou počas korona izolácie
Zdroj: Mario Kart Tour

8 Ball Pool

Domov
Zdieľať
Diskusia