Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2020, 10:13
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Igor Matovič sa vyzul počas rokovania krízového štábu. Nikto vás nevidí, len možno niekto niečo cíti, napísal

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Dnes o 12:00 by mal Igor Matovič oznámiť, na akých nových opatreniach sa ústredný krízový štáb v noci dohodol.

Ústredný krízový štáb rokoval dlho do noci, Igor Matovič na Facebooku informoval, že skončili až o 0:32. Odfotil sa s ministrom financií Eduardom Hegerom aj ministrom vnútra Romanom Mikulcom v odraze monitora, aby bolo vidieť, koľko je práve hodín. Ešte pred tým pridal fotografiu, ako sa musel po piatich hodinách rokovaní vyzuť. „Keď Ústredný krízový štáb trvá už 5 hodín ... a nikto vás nevidí ... len možno niekto niečo cíti,“ zavtipkoval. 

Odporúčané
TOP 10 momentov budúceho premiéra Igora Matoviča: Plakal, kričal a vysypával injekčné striekačky TOP 10 momentov budúceho premiéra Igora Matoviča: Plakal, kričal a vysypával injekčné striekačky 1. marca 2020, 19:57

Igor Matovič zaznamenáva na sociálnych sieťach obrovský úspech, fotografia v ponožnách mala za dvanásť hodín viac ako 7,5-tisíc lajkov. V diskusii voliči žartujú, že premiér do práce potrebuje prezúvky, iní sa tešia z toho, že má Slovensko bezprostredného predsedu vlády, ktorý sa na nič nehrá. 

Premiér Igor Matovič bude mať v sobotu o 12:00 tlačovku, na ktorej by mal oznámiť, aké nové opatrenia chce prijať krízový štáb a taktiež počet nových prípadov koronavírusu na Slovensku.  

 

Domov
Zdieľať
Diskusia