Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 16:24
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Najlepší výkon Hugha Jackmana v celej kariére? V Bad Education kryje korupčný škandál v škole, ktorý pretrváva viac ako desaťročie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer pre drámu Bad Education, ktorá sa dostane na HBO 25. apríla.

HBO uvoľnilo prvý trailer pre drámu Bad Education, na ktorú kúpilo distribučné práva pred pár mesiacmi. Snímka je inšpirovaná skutočnými udalosťami. Frank Tassone (Hugh Jackman – X-Men) a Pam Gluckin (Allison Janney – I, Tonya) vedú úspešný školu na Long Islande. Tá dosahuje rekordné počty študentov, ktorých prijímajú na prestížne univerzity.

Čo sa týka školskej úrovne, smerujú na špičku v celej krajine. To všetko je však v ohrození, keď jedna zo študentiek vypátra spreneveru v rámci školy. Nakoniec vysvitne, že je vedenie zapletené do korupcie, ktorá trvá viac ako desať rokov. Frank a Pam sa zhodnú, že nič nesmie ohroziť to, čo vybudovali. Rozhodnú sa ututlať to za každú cenu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia