Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2020, 20:16
Čas čítania 0:30
Tímea Krauszová

Poľská UFC bojovníčka, ktorej tvár pri poslednom zápase opuchla k nepoznaniu, sa zotavila

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené

Pochválila sa novou fotkou na Instagrame.

Joanna Jedrzejczyk začiatkom marca tesne prehrala zápas s čínskou súperkou Zhang Weili. Po skončení zápasu si však fanúšikovia všimli, že jej tvár opuchla do extrémnych rozmerov a 32-ročná bojovníčka bola takmer k nepoznaniu. Niektorí fanúšikovia ju dokonca začali porovnávať s animovanými postavičkami s veľkým čelom, napríklad Megamind (Megamozog).

Už sa takmer úplne zotavila

Po náročnom zápase si okrem finančnej odmeny Jedrzejczyk domov odniesla aj spuchnuté čelo, skrvavenú tvár a tmavé modriny pod očami. Spolu so svojou sokyňou museli ísť aj do nemocnice.

Odporúčané
KVÍZ: Pamätáš si ešte legendárne cheaty z obľúbených hier? Takto sme si pomáhali v GTA, Doom, Sims či Age of Empires KVÍZ: Pamätáš si ešte legendárne cheaty z obľúbených hier? Takto sme si pomáhali v GTA, Doom, Sims či Age of Empires 26. marca 2020, 13:32

Jedrzejczyk sa v stredu na Instagrame pýtala fanúšikov na tréningové tipy. Publikovala aj svoju fotku, z ktorej je zjavné, že sa zo zápasu už zotavila. Len 16 dní od po zápase vyzerá jej tvár ako predtým a z jej príspevku je jasné, že pokračuje v tréningoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia