Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2020, 10:13
Čas čítania 0:29
Vl Mi

Putin sa po nemocnici prechádzal v žltom skafandri. Šírenie vírusu nepodceňuje ani Moskva

NEWS RUSKO VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Aj Rusko zavádza opatrenia, aby ochránilo svojich občanov. Chráni sa aj Vladimir Putin.

Denne monitorujeme situáciu okolo koronavírusu naživo, aby si vedel, ako na tom svet v boji s COVID-19 vlastne je. Štáty zavádzajú tvrdé opatrenia, aby zabránili šíreniu nákazy a ani Slovensko nie je výnimkou.

Slovensko zriadilo permanentný krízový štáb a mimo domova musia všetci nosiť rúško. Situáciu  neberieme na ľahkú váhu a zdravie občanov je prvoradé.

Odporúčané
5 000 robotníkov v Rusku stavia špeciálnu nemocnicu pre pacientov s koronavírusom 5 000 robotníkov v Rusku stavia špeciálnu nemocnicu pre pacientov s koronavírusom 24. marca 2020, 9:29

Aj Rusko zavádza opatrenia, aby ochránila svojich občanov. Momentálne neďaleko Moskvy stavajú nemocnicu pre prípad, že by sa situácia začala zhoršovať a pacientov by bolo z jedného dňa na druhý až príliš veľa.

Ani ruský prezident Vladimír Putin nepodceňuje situáciu. V pondelok navštívil v moskovskej časti Kommunarka v Moskve nemocnicu. Nič však nenechal na náhodu. Obliekol si ochranný oblek a do haly vstúpil v ňom, aby sa pred nákazou riadne chránil.  

Domov
Zdieľať
Diskusia