Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2020, 20:47
Čas čítania 0:34
Tímea Krauszová

Na Wonder Woman 1984 budeme pre koronavírus čakať až do konca leta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéru posunuli.

Na snímku Wonder Woman 1984 čakáme už od minulého roka. Vtedy sme ti v článku vysvetlili, prečo budeme o filme hovoriť skôr ako o ďalšom filme o Wonder Woman než o jeho pokračovaní. 

Wonder Woman 1984 mnohí prirovnávajú napríklad k sérii o agentovi 007, kde máme tú istú postavu, no zároveň množstvo príbehov, ktoré na seba nenadväzujú. Bude to samostatný film s odlišným príbehom. A pre pandémiu koronavírusu si naň, nanešťastie, budeme musieť počkať až do konca leta, upozornil Hollywood Reporter.

Premiéru odložili o tri mesiace

Pôvodne bola premiéra v USA naplánovaná na 5. júna, presunuli ju však na 14 augusta. Šéf Warner Bros. dúfa, že dovtedy sa situácia upokojí a „svet bude bezpečnejším a zdravším miestom.“

Snímka sa tak zaradí do neustále rastúceho radu filmov, ktoré pre pandémiu posunuli, medzi nimi James Bond, Tiché miesto 2, Mulan, Onward (Vpred) či Black Widow. Odhaduje sa, že Hollywood príde o veľké množstvo peňazí.

Odporúčané
Hollywood príde kvôli koronavírusu o 20 miliárd dolárov. Tento týždeň bude z hľadiska tržieb najslabší za celé 21. storočie Hollywood príde kvôli koronavírusu o 20 miliárd dolárov. Tento týždeň bude z hľadiska tržieb najslabší za celé 21. storočie 15. marca 2020, 21:19
Domov
Zdieľať
Diskusia