Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2020, 12:21
Čas čítania 1:35
Dominik Vetrák

Recenzia: Platform

FILMY A SERIÁLY FILMY 2020 NETFLIX
Uložiť Uložené

Na Netflixe sa objavil nový thriller. Stojí za tvoje pozretie?

V piatok sa na Netflix dostal španielsky thriller The Platform. Snímka rozpráva o ľuďoch uväznených v zvislej veži. Niektorí sa do nej dostali dobrovoľne, iní si tam odpykávajú svoj trest. V strede miestnosti je obdĺžnikový otvor pre obrovský stôl, ktorý je naplnený všelijakými luxusnými druhmi jedál.

Odporúčané
10 podceňovaných seriálov na Netflixe, ktoré ťa prekvapia 10 podceňovaných seriálov na Netflixe, ktoré ťa prekvapia 22. marca 2020, 10:05

Ľudia na prvých poschodiach zhora jedia ako králi. Tí naspodku sa zase musia uspokojiť so zvyškami. Po mesiaci sa však sťahujú na iný level. Niekto, kto bol na prvom poschodí, sa pokojne môže objaviť na 197. poschodí a mesiac hladovať. Budú medzi sebou jednotlivé poschodia spolupracovať a donútia sa jesť len toľko, koľko reálne potrebujú pre prežitie? Alebo postupne všetci na spodných podlažiach vyhladnú k smrti?

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia