Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2020, 12:44
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Selena Gomez ťa naučí, ako si správne umývať ruky. Chce, aby novú výzvu splnili aj Cardi B a Gigi Hadid

OSOBNOSTI SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Slávna speváčka využíva svoj dosah na sociálnych sieťach, aby skoro 200 miliónov ľudí naučila umývať si ruky. Vyzvala aj ďalšie slávne kolegyne.

Selenu Gomez sleduje na Instagrame viac ako 170 miliónov ľudí z celého sveta, a tak sa rozhodla svoj dosah využiť na to, aby svojich followerov naučila, ako si správne umyť ruky. Aj keď svetová zdravotnícka organizácia odporúča aspoň 20-sekundové umývanie, Selena navrhuje, aby sme preventívne zostali pri umývadle ešte trochu dlhšie a riadili sa jej pohybmi. Len obyčajné opláchnutie nestačí a už pri niekoľkominútovej návšteve hromadnej dopravy sa nám môžu dostať vírusy a baktérie aj na miesta na rukách, ktoré sa dajú vyčistiť len dôkladným umytím. 

Popová hviezda ukazuje presný postup, ako sa si ruky vyčistiť mydlom a podrobne ho komentuje, aby každý pochopil, prečo jednotlivé pohyby robí. Aj keď sa to môže zdať ako malá veda, v súčasnej situácii ide o dôležitú prevenciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia