Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2020, 11:09
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Párty s Rihannou, Michelle Obama a Markom Zuckerbergom? Online kultúrne podujatia spájajú všetkých

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Známy svetový DJ spustil sériu živých setov na Instagrame, v rámci ktorých sa spája so známymi osobnosťami, aby rozšíril svoje aktivity do celého sveta.

Úlohou umelcov je aj počas pandémie koronavírusu vymyslieť pre ostatných spôsob, ako ich môžu zabaviť a zároveň podporovať dôležité myšlienky zostať v karanténe a dodržiavať všetky opatrenia. Dokonalým príkladom je populárny DJ D-Nice, ktorý pravidelne v rámci svojho instagramového profilu organizuje párty v tzv. Club Quarantine. Pravidelne si pozýva aj hostí, medzi ktorými nechýbajú kapacity ako Michelle Obama, Rihanna, senátor Bernie Sanders, Dwyane Wade a mnohí ďalší.

D-Nice fanúšikov zabáva dlhými setmi, pričom zaznievajú tie najväčšie hity aj zopár exkluzívnych premiér a remixov. Na svoje si prídu fanúšikovia tanečnej hudby, ide však o multižnánrovú nádielku, ktorú v poslednom livestreame sledovalo viac ako 100-tisíc ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia