Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2020, 21:15
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Slovenská vláda je na titulke BBC a ďalších svetových denníkov

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

V súčasnej dobe merajú záchranné zložky teplotu tej časti populácie, ktorá sa vyskytuje na miestach, kde by sa potenciálne mohla vyskytovať nákaza. Takto merali teplotu prezidentke.

Zuzana Čaputová vymenovala v sobotu novú vládu, ktorá sa okamžite pustila do práce. Fotografie ministrov, premiéra a hlavy štátu v rúškach a rukaviciach obleteli svet, aktuálne zdobia titulky najčítanejších denníkov ako BBC alebo Aljazeera.

Slovenská vláda je na titulke BBC a ďalších svetových denníkov

V súvislosti s aktuálnymi slávnostnými ceremóniami v Prezidentskom paláci sú nevyhnutné aj patričné opatrenia, medzi ktoré patrí okrem dostatočnej ochrany aj prevencia v podobe merania teploty. Zuzana Čaputová na svoje sociálne siete pridala fotografiu, ktorá ukazuje, ako jej vykonávajú meranie bezdotykovým teplomerom, aké dnes vidíme veľmi často. Mnohí príspevok komentovali slovami „fotka roka,“ keďže symbolicky zachytáva všetko, čo sa aktuálne v krajine deje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia