Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2020, 10:45
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Celý film od Lokal TV z roku 2015 je teraz dostupný zadarmo. Odkazy do karantény posielajú Rytmaus aj Pišta Lakatoš

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý slovenský celovečerný animovaný muzikál LOKALFILMIS sa autori rozhodli zverejniť zadarmo na YouTube, aby ľuďom spríjemnili karanténu.

Lokal TV je legenda, ktorú nie je potrebné nikomu predstavovať. Tvorcom sa podarilo za pár rokov existencie uraziť veľmi veľa viac aj menej relevantných osobností, zorganizovali atraktívny freestyle battle, zároveň vydali prvý slovenský celovečerný animovaný muzikál. Ten do dnešného dňa nebol dostupný pre verejnosť, kompetentní sa však rozhodli v súvislosti s aktuálnou situáciou zverejniť na YouTube, aby sme všetci mohli zostať doma a pozrieť si ho v pohodlí. 

 
„Na základe aktuálnej situácie vo svete ale aj u nás sme sa rozhodli umiestniť náš celovečerný animovaný film na náš youtube kanál kde si ho môže každý pozrieť zadarmo. Dúfame, že Vám to spríjemní pobyt v karanténe a prajeme Vám veľa energie a pevné nervy,“ ozrejmili Refresheru tvorcovia Lokalfilmis.

Domov
Zdieľať
Diskusia