Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2020, 16:25
Čas čítania 3:21
Peter Hlavička

Refresher ti v spolupráci s Cvičiskom prináša profesionálny tréning na doma. Nepotrebuješ naň činky ani žiadne športové náradie

Refresher ti v spolupráci s Cvičiskom prináša profesionálny tréning na doma. Nepotrebuješ naň činky ani žiadne športové náradie
Zdroj: Jonathan Borba/Unsplash
ZDRAVIE CVIČENIE
Uložiť Uložené

Séria cvikov na doma ti pomôže uržať sa fit po fyzickej, ale aj psychickej stránke.

Zatvorené posilňovne nabúrali tréningové plány nejednému z nás a na najbližšie dni nám tak nezostáva nič iné, než cvičiť doma. Klasické kľuky alebo sed-ľahy ťa však určite po pár dňoch prestanú baviť a tak sme v spolupráci s Cvičiskom, presnejšie kondičným trénerom Martinom Tavelom pre teba zostavili sériu jednoduchých tréningov, vhodných na domáce cvičenie. 

Dnešný tréning je zostavený tak, aby vyhovoval všetkým pohlaviam a nepotrebuješ naň žiadne činky, fitlopty ani iné športové náčinie. Martin ti vo forme krátkych videí jednotlivé cviky názorne predvedie a zároveň ti povie, na ktoré prvky cviku sa máš zamerať. Ak patríš medzi začiatočníkov, v prvom rade si pozri všetky videá, skús si pritom v hlave predstavovať, ako ich budeš vykonávať a následne ich začni praktikovať v určenom poradí. 

Dôležité informácie:
  • Tréning je rozdelený na 5 častí. Poradie nemeň a cviky nevynechávaj
  • Cvič v dobre vetranom priestore
  • Snaž sa dodržať počty opakovaní, inak klameš len sám seba
  • Medzi cvikmi nerob príliš dlhé pauzy, dodržuj pokyny trenéra
  • Sústreď sa na aktiváciu svalov, nestačí len hýbať rukami a nohami
  • Rovnako ako samotný cvik je dôležité aj správne dýchanie
  • Nezabúdaj na pitný režim

1. Mobilizácia

Domov
Zdieľať
Diskusia