Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2020, 20:44
Čas čítania 1:13
Martin Mičuda

Extravagantný dizajn a po prvýkrát aj ako hybrid, to je nový Hyundai Elantra

Extravagantný dizajn a po prvýkrát aj ako hybrid, to je nový Hyundai Elantra
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.hyundainews.com/models/hyundai-elantra-2021-elantra/photos" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">hyundainews.com</a>
TECH HYUNDAI
Uložiť Uložené

Obľúbený kórejský model prichádza už vo svojom 7. pokračovaní.

Model Elantra je dobre známy i v našich končinách, a to aj napriek tomu, že 6. generácia sa u nás nepredávala. Hyundai však hlási celosvetovo takmer 14 miliónov predaných kusov, je teda zrejmé, že do práve odhalenej 7. generácie vkladá veľké ambície. Dôkazom je aj samotný dizajn, ktorý sa radikálne zmenil a inak tomu nie je ani v prípade techniky. 

Už na prvý pohľad možno badať podstatne zaujímavejší až extravagantne podaný exteriér, ktorým aj Kórejci jasne potvrdzujú, že klasickým nudným sedanom zvoní umieračik. Ostatne, sama automobilka tvrdí, že nová Elantra už nie je sedan, ale 4-dverové kupé a i jej rozmery čo-to naznačia – karoséria je o 56 milimetrov dlhšia a zároveň o 20 milimetrov nižšia. 

Späť
Zdieľať
Diskusia