Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti IT Academy.
23. marca 2020, 18:08
Čas čítania 1:42
Sponzorovaný obsah

Chceš lepšie platenú prácu? Využi čas doma a vzdelávaj sa na tejto stránke (s obrovskou zľavou)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Online kurzy VITA Academy z teba spravia marketéra či manažéra za niekoľko hodín. Využi zľavu a uč sa doma.

V čase, kedy sú školy zatvorené a väčšina ľudí ostáva doma, je otázka produktívneho využitia dní aktuálnejšia ako kedykoľvek predtým. Svet sa jedného dňa vráti do starých koľají a ty môžeš byť pri tom ešte lepšie pripravený. Napríklad na nový job. Nemusíš pritom nikam chodiť, stačí ak si spravíš  dobrý online kurz.

O tom, že sa ti takáto investícia oplatí svedčia pozitívne ohlasy absolventov VITA Academy. My sa ťa pokúsime presvedčiť, že ponuka certifikovaných kurzov je naozaj široká a po ich dokončení môžeš zlepšiť svoju pozíciu na trhu práce či už si študent, alebo pracuješ. Záleží len na tom, v ktorej oblasti sa chceš rozvíjať. Navyše, ktorýkoľvek kurz si teraz môžeš s promokódom kúpiť so zľavou 50%.   

Staň sa tabuľkovým guru a ovládni kancelársky balík

Celkom na vrchu popularity kurzov nájdeš praktický Excel pre začiatočníka, alebo mierne pokročilého, ktorého základné funkcie ovláda asi každý, kto vyrastal v digitálnej dobe. Zvládnuť aj pokročilé tabuľky a výpočty sa ti môže zísť, ak plánuješ kariéru v administratíve, bankovníctve, vede, ale aj vtedy, keď sa rozhodneš založiť si vlastný biznis. V jednotlivých kategóriach nájdeš aj užšie zamerané kurzy, napríklad na prácu s markami, alebo analýzu dát či účtovníctvo.

Chceš lepšie platenú prácu? Využi čas doma a vzdelávaj sa na tejto stránke (s obrovskou zľavou)
Zdroj: Unsplash

Ak chceš ovládnuť celý kancelársky balík MS Office, určite by si mal venovať pozornosť aj kurzom, akým je MS Word.

Kurzy Powerpointu ti pomôžu pri príprave prezentácie do školy, alebo v práci. Dobrá forma a kvalitný obsah je totiž rovnako dôležitá ako tvoje vystupovanie.   

Chceš lepšie platenú prácu? Využi čas doma a vzdelávaj sa na tejto stránke (s obrovskou zľavou)
Zdroj: Unsplash

Nemusíš mať myseľ Sheldona z Big Bang Theory, aby si spoznal možnosti kódovania

Developeri sú cenným úlovkom každej firmy. Toto odvetvie je jedno z najlepšie platených a často vytvára mýtus, že na to, aby si sa ním stal, musíš byť matematický génius. Svoje poznatky rozšíriš na kurze HTML5 a CSS1 pre začiatočníkov. Vďaka nemu sa naučíš tvoriť a formátovať webstránky, čo je skvelá zručnosť pre online marketérov aj web developerov.  

Okrem tohto kurzu ti môže  pomôcť rozvíjať svoje IT zručnosti  práca s SQL databázami, ktorú sa naučíš na tomto kurze pre začiatočníkov či práca so systémom SAP. Hodiť sa ti môže aj kurz na testovanie softvéru pre začiatočníkov či kurz, v ktorom sa naučíš používať programovací jazyk Java.

Chceš lepšie platenú prácu? Využi čas doma a vzdelávaj sa na tejto stránke (s obrovskou zľavou)
Zdroj: BigBangTheory.fandom.com

Uplatni promokód a začni s tvojim prvým kurzom

Developerské či kancelárske balíky tvoria iba časť z množstva kurzov VITA Academy. O dôvod naviac spraviť si tento kurz máš so špeciálnou zľavou 50%, ktorú si môžeš uplatniť online s promokódom UCIMSADOMA, ktorý jednoducho zadáš do objednávky. 

Ak sa tvoj zamestnávateľ rozhodne podporiť tvoj rozvoj, pri kúpe kurzu dostane ešte jeden navyše zadarmo. Akciu 1 + 1 teda môžeš využiť spolu s kolegom či kamarátom. Teraz už len ostáva vybrať si. Všetky kurzy nájdeš na stránke VITA Academy.

Domov
Zdieľať
Diskusia