Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2020, 19:18
Čas čítania 0:36
Daniel Mikolášik

Ľudia v USA stáli pred obchodom v kilometrovom rade. Zásobujú sa ako pred vojnou

NEWS OBCHODY USA
Uložiť Uložené

Pred potravinami v LA to vyzeralo, ako pred dropom limitovanej Supreme kolekcie.

V súvislosti s rozšírením nového koronavírusu 2019-nCoV mnohí ľudia podliehajú panike a vo veľkom vykupujú tovar zo supermarketov. Nielen Slováci, ale aj Američania sa začali zásobovať potravinami ako pred vojnou.

Odporúčané
Slovák nakúpil dezinfekčný sprej na kartóny. Na Bazoši ho neskôr predával za 10-násobok ceny Slovák nakúpil dezinfekčný sprej na kartóny. Na Bazoši ho neskôr predával za 10-násobok ceny 13. marca 2020, 12:15

Pred pár dňami sa pred supermarketom Costco v oblasti Cypress blízko Los Angeles totiž objavil takmer kilometrový zástup ľudí čakajúcich, kým sa dostanú na rad, aby si mohli v obchode nakúpiť potrebné suroviny na prežitie v domácej karanténe.

Ako informuje portál The Orange County Register, pred touto konkrétnou predajňou trval podobný rozruch približne týždeň. Zákazníci kupovali predovšetkým dezinfekčné prostriedky, jedlo a toaletný papier. Takmer kilometrový rad sa tiahol z obchodu do okolitých ulíc v celej štvrti.

Domov
Zdieľať
Diskusia