Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2020, 10:10
Čas čítania 2:30
Gabor Boros

Vďaka predplatiteľom môžeme písať aj v ťažkých časoch. Ďakujeme!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vysvetlíme ti, ako sa nás dotkli nevyhnutné opatrenia spojené s koronavírusom.

Tento článok ti píšem ja, Gábor Boros, CEO a zakladateľ REFRESHER-u.

Vplyv koronavírusu pociťujeme všetci. Vzájomne si držíme palce, aby sme zodpovedným prístupom šírenie zastavili a mohli sa čím skôr vrátiť späť ku svojim „starým dobrým“ životom. 

Väčšina prevádzok musí byť zatvorená. Najrýchlejšie a najintenzívnejšie tieto nevyhnutné opatrenia postihujú živnostníkov, malé firmy a podnikateľov.

Sme doma, ak môžeme

Veríme, že ľudia, ktorým to práca a podmienky dovoľujú, trávia svoje dni doma alebo v prírode. Viac voľného času vidíme aj v aktivite na webe. Návštevnosť nám v porovnaní s bežným týždňom narástla o približne 80 % a na webe vidíme o 40 % viac rôznych zariadení.

Makáme na 120%

Celý Refresher pracuje taktiež už viac ako týždeň zo svojich domov. Redakcia (4 editori na Slovensku, 2 v Čechách a 12 redaktorov) pracuje na 120%, aby sme ťa mohli informovať o všetkých dôležitých informáciách, v prehľadnej a zrozumiteľnej podobe. Pokrývame aktuálne dianie článkami NAŽIVO, čo znamená, že okrem bežnej redakčnej činnosti celý deň vybraní redaktori monitorujú aktuálnu situáciu a s editorom koordinujú rôznorodý obsah:

  • Všetky kľúčové informácie, ktoré môžu pomôcť verejnosti ako čitateľ nájdeš ihneď v monitoringu NAŽIVO.
  • Odomkli sme niekoľko článkov (1, 2, 3) v spojitosti s koronavírusom, ktoré obsahujú najdôležitejšie informácie a taktiež niektoré články nechávame prístupné pre každého, aj keď majú charakter prémiového obsahu.
  • Denno denne ti prinášame obsah a informácie, ktoré na iných weboch nenájdeš.
  • Vytvorili sme špeciálny podcast KORONA UPDATE, ktorý stručne a jasne zhrnie udalosti za posledných 24 hodín v audio forme a je bezplatne dostupný.

Aj keď je koronavírus to, čo nás aktuálne väčšinu z nás najviac trápi a zaujíma, nezabúdame na náš klasický obsah zo všetkých oblasti životného štýlu moderného človeka, napríklad okrem iného z módy, filmov, hudby, technológií.

Všetky aktivity, spojené s vecným, objektívnym a rýchlym informovaním, ktoré opisujem vyššie, sme doteraz mohli zavádzať vďaka našim predplatiteľom. Za posledný rok sme zamestnali viacero kvalitných ľudí, edukovali a zavádzali procesy, ktoré nás posunuli na úroveň, kde sa nebojíme porovnávať s najväčšími a najlepšími online vydavateľmi na Slovensku, ale stále sme ostali dostatočne blízko k nášmu lifestyle obsahu.

Vysoká návštevnosť neznamená pre nás vysoké zárobky

To, že naša redakcia pracuje vo vysokom tempe a ľudia sú doma sa odrzkadľuje na návštevnosti. Vašu dôveru si veľmi ceníme, žiaľ naše príjmy, na základe ktorých fungujeme nesúvisia s návštevnosťou a ani neodzrkadlujú zvýšený výkon redakcie. Financovanie Refresheru je závislé od partnerstiev a spoluprác, ktoré sú viazané na podujatia, predajne a schopnosť ľudí navštevovať prevádzky inzerentov. Prišli sme o zdroj príjmov, ktorý bol pred pár týždňami ešte tým najväčším. Takmer všetky reklamné kampane boli pozastavené, alebo zrušené. Nevieme dokedy.

Vďaka predplatiteľom môžeme písať aj v ťažkých časoch. Dokedy?
Ďakujeme predplatitelia! Potrebujeme vašu podporu

Vzhľadom na to, že sme momentálne prišli o približne 80 % našich príjmov, najväčším zdrojom našich príjmov je predplatné. Ak si jeden z predplatiteľov, v mene všetkých ľudí vo firme, ti ďakujem. 

Dnes tvoju podporu potrebujeme viac, ako kedykoľvek v minulosti. Ak náš obsah sleduješ, či už vo forme článkov, noviniek, videí alebo sociálnych sietí, veríme že vidíš aj jeho skvalitňovanie.

Cena predplatného je 2.99 € mesačne. Za cenu približne dvoch káv dostaneš prístup ku takmer 1000 prémiovým článkom a Refresher Benefitom - ako napríklad 15% zľavu vo Footshope, lístky do kina ale hlavne podporíš naše fungovanie našej redakcie. Pridaj sa medzi predplatiteľov a predplať si REFRESHER+.

S ročným predplatným 6 mesiacov navyše

Použi zľavový kód "VDAKAMNE" pri nákupe ročného predplatného a za podporu sa ti odvďačíme šiestimi mesiacmi predplatného navyše. Zľavový kód môžeš využiť, aj keď už máš aktívne mesačné predplatné, alebo platné ročné.

Vďaka tebe pomôžeme menším podnikateľom

Rozhodli sme sa využiť náš dosah a pretaviť podporu predplatiteľov na pomoc menším firmám. Podporíme malých podnikateľov a živnostníkov, ktorým poskytneme mediálny priestor v hodnote viac ako 100 000 EUR. V sérii článkov budeme predstavovať príbehy, vplyv aktuálnej situácie aj s informáciami, ako im môžeš pomôcť.


Ďakujeme predplatitelia. Fungovať v týchto ťažkých časoch môžeme vďaka vám! Ak ešte nie si predplatiteľ, pridaj sa medzi nich na refresher.sk/plus.

Domov
Zdieľať
Diskusia