Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. marca 2020, 19:28
Čas čítania 0:38
Vl Mi

Sarkastickí memečkári o koronavíruse: Ak si Fico nadýcha do rúška, opije sa dvakrát (najlepšie memes)

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj ľudia, čo tvoria vtipné obrázky, presviedčajú ľudí, aby ostali doma.

Na Slovensku je momentálne už takmer 100 pacientov s koronavírusom. Zdravotníci naďalej testujú ľudí s príznakmi, počet negatívnych výsledkov testov je 1816. 

Premiér Peter Pellegrini po pondelkovom rokovaní krízového štábu upozornil, že podľa modelu štátnych analytikov Slovensku hrozí, že by sa v najhoršom prípade mohlo koronavírusom nakaziť  menej ako 40 percent obyvateľov krajiny. Niektoré krajiny totiž počítajú až s 80 %. Nárast by mal prísť v 60. deň, následne príde pokles.

Odporúčané
Záznam: Na Slovensku dnes pribudlo 25 nakazených, celkovo ich máme 97 Záznam: Na Slovensku dnes pribudlo 25 nakazených, celkovo ich máme 97 17. marca 2020, 7:58

Situáciu neberú na ľahkú váhu ani ľudia, ktorí tvoria memes. Keďže sme všetci v karanténe, príde to aj vhod. Nenudíme sa aspoň a v ťažkých časoch sa trošku pousmejeme. Zároveň však memečkári prostredníctvom svojich obrázkov svojským spôsobom upozorňujú, poukazujú na chyby ľudí a zároveň edukujú.

Aj oni neustále poukazujú na to, aby si nebol bezohľadný, myslel na svoje okolie a na to, čo všetko sa môže stať, ak nebudeš nosiť rúško, umývať si ruky a neostaneš v karanténe. Vybrali sme najtrefnejšie obrázky na internete, ktoré trafili klinček po hlavičke. No a aj také, ktoré si z choroby uťahujú sarkastickým spôsobom.

Domov
Zdieľať
Diskusia