Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2020, 11:18
Čas čítania 2:04
Dominik Vetrák

Microsoft naplno odhalil Xbox Series X. Pôjde o neskutočne silnú konzolu, v ktorej budeš môcť prepínať medzi viacerými hrami naraz

TECH XBOX SERIES X/S
Uložiť Uložené

Aké bude mať Xbox Series X technické parametre?

Microsoft je ohľadom odhaľovania svojej novej konzoly oveľa transparentnejší ako PlayStation (od nich máme k PS5 len logo). V decembri počas The Game Awards odhalili dizajn aj názov svojej next-gen konzoly Xbox Series X a prezradili aj pár detailov o hardwari.

MS aj naďalej pokračuje v odhaľovaní konzoly, a tak tu máme kompletné technické údaje spoločne s prvými videami novinárov a odborníkov, ktorí si na konzolu a jej vnútro reálne siahli. 

Ak nechápeš, čo presne všetky tie čísla a údaje z technických špecifikácií znamenajú, nič si z toho nerob. Aj preto dalo DailyStar dokopy prehľadnú tabuľku, kde sú vedľa seba porovnané Xbox Series X, Xbox One X (momentálne najsilnejšia konzola na trhu) a Xbox One S.

Microsoft naplno odhalil Xbox Series X. Pôjde o neskutočne silnú konzolu, v ktorej budeš môcť prepínať medzi viacerými hrami naraz
Domov
Zdieľať
Diskusia