Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2020, 18:45
Čas čítania 0:43
Vl Mi

Ak príde k najhoršiemu, koronavírusom by sa mohlo nakaziť do 40 % obyvateľstva Slovenska

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Premiér Pellegrini dodal, že je to pre nás dobrá správa. Niektoré krajiny totiž počítajú až s 80 %

Dopadneme ako Taliansko? Túto otázku si si možno položil aj ty. Zdravotníctvo máme také, aké máme. Personálu máme málo a Slováci sú tiež takí, akí sú. Veď to sám vidíš – nedodržiavame karanténu, nepriznáme sa, že sme boli v zahraničí.

Dôsledkom toho je, že potom musí zdravotnícky personál ostať v karanténe. Na 14 dní. Stalo sa tak už v niekoľkých nemocniciach vrátane Kramárov.

Odporúčané
Záznam: Personál nemocnice v Trenčíne je v karanténe, ich pacienti boli nakazení. Na Slovensku má koronavírus už 72 ľudí Záznam: Personál nemocnice v Trenčíne je v karanténe, ich pacienti boli nakazení. Na Slovensku má koronavírus už 72 ľudí 16. marca 2020, 8:02

Premiér Peter Pellegrini po pondelkovom rokovaní krízového štábu upozornil, že podľa modelu štátnych analytikov Slovensku hrozí, že by sa v najhoršom prípade mohlo koronavírusom nakaziť  menej ako 40 percent obyvateľov krajiny.

Späť
Zdieľať
Diskusia