Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2020, 10:44
Čas čítania 0:36
Tímea Krauszová

Chceš dostávať všetky informácie o koronavíruse a o opatreniach, ktoré sa týkajú každého? Aktivuj si Refresher notifikácie

REFRESHER KORONAVÍRUS SLOVENSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Vytvorili sme pre teba možnosť jednoducho si udržať prehľad o pandémii koronavírusu a o opatreniach, ktoré sa týkajú každého z nás.

Všetky správy a články o koronavíruse pre teba zhromažďujeme na jednom mieste, aby si mal neustále aktuálne informácie v súvislosti s šíriacim sa koronavírusom u nás aj vo svete. Aby si mal prístup aj k najaktuálnejším rozhodnutiam o nových opatreniach a vedel sa chrániť, ale aby si sa dozvedel aj o postupe v hľadaní liečby.

Sleduj podstránku Koronavírus a neujde ti nič podstatné

Okrem článkov, ktoré pre teba píšeme každý deň NAŽIVO, nájdeš na podstránke Koronavírus naše denné podcasty KORONA UPDATE, ktoré do niekoľkých minút zhrnú všetky podstatné novinky za ten deň. V priebehu dňa tiež pribúdajú početné správy zo Slovenska, z Českej republiky aj zo zahraničia.

Ak si chceš udržať prehľad, môžeš kliknúť na tlačidlo sledovať. Registrovaní a prihlásení používatelia dostanú push notifikáciu na svojom zariadení (platí pre Android a desktopové zariadenia). Ak prihlásený akurát nie si, pošleme ti email. Odporúčame ti však prihlásiť sa, aby si informácie dostával rýchlo a pohodlne.

Domov
Zdieľať
Diskusia