Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2020, 11:04
Čas čítania 0:28
Tina Hamarova

Pellegrini potvrdil ďalších 10 nových prípadov koronavírusu na Slovensku. Pacienti sú zo západného Slovenska

NEWS
Uložiť Uložené

Povedal to v relácii TA3 v politike

Pellegrini potvrdil ďalších 10 nových prípadov na Slovensku. Slovensko tak má 54 nakazených pacientov ochorením Covid-19. Nedeľné prípady boli riešené v Trenčíne, Bratislave, Trnave, Banskej Bystrici a Martine.

Predseda vlády Peter Pellegrini vyzval v diskusii V politike (TA3), aby sme nenavštevovali ľudí v rizikovej skupine. Sám sa snaží o izoláciu a nenavštevuje svojich rodičov. Počas diskusie s moderátorom rúška nemajú. Moderátor na úvod vysvetlil, že priestory televízie sú dezinfikované a preto rúška nepovažujú za dôležité.

Pellegrini potvrdil ďalších 10 nových prípadov na Slovensku
Zdroj: V politike TA3
 

„Niečo budeme musieť vynucovať nariadeniami. Vláda dnes bude rokovať, či pristúpime k ďalšiemu zatvoreniu prevádzok. Chcem však všetkých upokojiť, že potraviny a lekárne ostanú otvorené,“ povedal v televízii Pellegrini. Dodal, že je ešte len doobeda a do konca dňa môže byť nakazených ešte viac.

Odporúčané
Záznam: Na Slovensku je 61 pacientov nakazených koronavírusom, premiér vyhlásil núdzový stav Záznam: Na Slovensku je 61 pacientov nakazených koronavírusom, premiér vyhlásil núdzový stav 15. marca 2020, 8:05
Späť
Zdieľať
Diskusia