Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2020, 10:46
Čas čítania 0:48
Tina Hamarova

Medzi nakazenými je mestský poslanec z Giraltoviec a ochrankár na bratislavskom letisku. Mohli prísť do kontaktu s desiatkami ľudí

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V Girlatovciach skončilo v povinnej karanténe 58 ľudí, s ochrankárom letiska M.R.Štefánika sa mohlo stretnúť až 200 ľudí.

Dvaja pacienti s ochorením Covid-19, ktorých ešte v sobotu potvrdil premiér Peter Pellegrini na brífingu, mohli nakaziť desiatky ľudí, informuje TV Markíza.

Odporúčané
Slovensko pravdepodobne čakajú ďalšie obmedzenia. Nákaza sa totiž rozšírila do ďalších okresov Slovensko pravdepodobne čakajú ďalšie obmedzenia. Nákaza sa totiž rozšírila do ďalších okresov 14. marca 2020, 18:43

Jeden z nich pochádza z Giraltoviec v okrese Svidník. Ukázalo sa, že ide o poslanca mestského zastupiteľstva a po návrate zo zahraničia sa pravdepodobne zúčastnil mestského zastupiteľstva. V povinnej karanténe tak skončili ďalší poslanci, vedenie mesta i takmer všetci úradníci. Celkovo 58 ľudí.

Vo Svidníku bude pre nešťastnú situáciu v nedeľu zasadať okresný krízový štáb. V priestoroch mestského úradu už nariadili dezinfekciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia