Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2020, 18:43
Čas čítania 0:55
Tina Hamarova

Slovensko pravdepodobne čakajú ďalšie obmedzenia. Nákaza sa totiž rozšírila do ďalších okresov

NEWS OPATRENIA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

O dvanástich nových prípadoch informoval Peter Pellegrini

Počet potvrdených nakazených stúpol počas soboty na 44. Najviac nakazených sa objavilo v Bratislave, celkovo štyria muži a tri ženy. Ďalej sú dva nové prípady v neďalekom okolí, v okrese Senec. Po jednom novom prípade pribudlo v zatiaľ nezasiahnutých okresoch Bytča, Svidník a Nové Zámky. Refresher o tom informovala hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva Zuzana Eliášová. Doplnila, že laboratóriá stále testujú a do dnešného dňa už zaevidovali 1147 negatívnych prípadov nákazy Covid-19.

Slovensko pravdepodobne čakajú ďalšie obmedzenia. Nákaza sa totiž rozšírila do ďalších okresov
Zdroj: TASR/ Michal Svítok

Peter Pellegrini na tlačovke na hraničnom priechode Jarovce-Kittsee tiež upozornil, že opatrenia môžu ešte sprísňovať. Od nedele, prípadne budúceho týždňa, bude pravdepodobne platiť zatvorenie všetkých obchodov okrem potravín, drogérií, trafík a lekární. Na nedeľu zvolal mimoriadne rokovanie vlády, kde o tom bude s ministrami hovoriť.

Domov
Zdieľať
Diskusia