Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2020, 9:43
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Stranger Things pre koronavírus ruší natáčanie. S produkciou nových filmov a seriálov skončili aj Disney a Netflix

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hollywood zavádza prvé opatrenia pre zastavanie šírenia vírusu.

Screencrush informuje, že Netflix zastavuje natáčanie všetkých filmov a seriálov na najbližšie 2 týždne. Týka sa to produkcií v USA a Kanade, no očakáva sa, že sa zákaz natáčať rozšíria aj do ostatných krajín. Napríklad Zaklínač, ktorého momentálne natáčajú v Londýne, zrejme taktiež čoskoro dostane stopku. Treba zabezpečiť čo najpomalšie šírenie vírusu a natáčanie veľkých filmov a seriálov tomu určite nepomôže. 

Odporúčané
Rýchlo a zbesilo 9 odložili na rok 2021. Premiéry zrušili aj pre Tiché miesto 2, Mulan, New Mutants a ďalšie hollywoodske filmy Rýchlo a zbesilo 9 odložili na rok 2021. Premiéry zrušili aj pre Tiché miesto 2, Mulan, New Mutants a ďalšie hollywoodske filmy 13. marca 2020, 14:38

Pozastavené je tak aj natáčanie 4. série Stranger Things a mnohých ďalších projektov. Okrem toho prerušili aj natáčania veľkých hollywoodskych filmov a seriálov, ako napríklad: Jurassic World: Dominion, Atlanta s Donaldom Gloverom, krimi seriál Fargo, seriál Fear the Walking Dead, The Morning Show od Apple, Shang-Chi od Marvelu, Malá morská víla (nový hraný remake od Disney), Nightmare Alley (nový film Guillerma del Tora), The Last Duel (novinka režiséra Ridleyho Scotta) a ďalšie.

Postupne budú viaceré veľké projekty. Warner Bros. informuje, že natáčanie Matrix 4 a Batman zatiaľ bude pokračovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia