Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2020, 21:14
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Vince Vaughn a Liam Hemsworth prevážajú drogy s policajtmi. Thriller Arkansas ukáže skazenú políciu a úrady

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vyšiel prvý trailer pre krimi thriller Arkansas.

Lionsgate vydalo prvý trailer k akčnému krimi thrilleru Arkansas. Režíroval ho Clark Duke, pre ktorého ide o celovečerný debut, pričom si k filmu napísal aj scenár a sám si v ňom zahral. Do hlavných úloh obsadil troch významných hollywoodskych hercov. Spoločne s Liamom Hemsworthom stvárnia nízko profilových zločincov menom Kyle a Swin, ktorí obchodujú s drogami v Arkansase.

Odporúčané
Médiá a kiná ich ignorovali. Týchto 10 tohtoročných úžasných filmov je často kvalitnejších ako hollywoodske klenoty Médiá a kiná ich ignorovali. Týchto 10 tohtoročných úžasných filmov je často kvalitnejších ako hollywoodske klenoty 15. decembra 2019, 8:40

Jedného dňa naštvú svojho šéfa nazývaného ako Frog, ktorého si zahral skvelý Vince Vaughn. Ako môžeš vidieť v traileri, problémy na seba nenechajú dlho čakať a čoskoro potečie aj prvá krv. Nebude to však prekážať niektorým členom miestnej polície. Jeden z nich (John Malkovich) je totiž na výplatnej páske samotného Froga.

Domov
Zdieľať
Diskusia