Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2020, 20:22
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Video: Muž sa proti koronavírusu chránil gigantickým kruhom z kartónu. Udržiaval si tak vzdialenosť od cudzích ľudí

NEWS
Uložiť Uložené

Starý pán má v sebe dušu humoristu.

Taliansky muž sa rozhodol chrániť proti koronavírusu obrovským kartónovým kruhom, ktorý si umiestnil okolo tela, informoval Daily Mail. Oproti ľudom, ktorí nosia respirátory a rúška, sa stal podivuhodným exemplárom, a tak si ho, pochopiteľne, museli mnohí okoloidúci ihneď odfotografovať a natočiť.

Odporúčané
Na vlak ani na autobus dnes nikto nečakal. Takto vyzerá prázdna Bratislava Na vlak ani na autobus dnes nikto nečakal. Takto vyzerá prázdna Bratislava 12. marca 2020, 15:22

Zábavne pôsobiaci Talian čoskoro skončil na sociálnych sieťach. Azda ťa nemusíme ani upozorňovať na to, že podobný druh „ochrany“ pred koronavírusom nie je určite najvhodnejší. Udržiavanie vzdialenosti od skupín cudzích ľudí je ale, samozrejme, iba na dobro veci. V tomto prípade však očividne išlo o recesiu, ktorou chcel muž pobaviť svoje okolie.

Domov
Zdieľať
Diskusia