Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2020, 20:25
Čas čítania 0:34
Daniel Mikolášik

„Bude to drahé.“ „No a čo. Oni na to budú hľadať peniaze.“ Pellegrini a Saková si nevšimli, že ich nahrávajú mikrofóny

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Okrem nadchádzajúcej vlády ohovárali aj županov samosprávnych krajov.

Dnes sa na rokovaní vláda zhodla, že pre koronavírus vyhlásia mimoriadnu situáciu na území celej krajiny, ktorá platí od štvrtka. Po zasadnutí vlády mal ešte stále súčasný premiér Peter Pellegrini a ministerka vnútra SR Denisa Saková tlačovú besedu, kde špecifikovali, ako bude prebiehať mimoriadny stav a aké opatrenia vláda prijala.

Ešte predtým, ako sa beseda oficiálne začala však Pellegrini a Saková medzi sebou potichu debatovali. Nevšimli si, že mikrofóny nachádzajúce sa na stolíku pred nimi sú už dávno zapnuté a celú ich „tajnú“ konverzáciu zachytávajú.

Odporúčané
Aktualizované: Slovenská vláda pre koronavírus vyhlásila mimoriadnu situáciu na území celej krajiny. Platí od štvrtka Aktualizované: Slovenská vláda pre koronavírus vyhlásila mimoriadnu situáciu na území celej krajiny. Platí od štvrtka 11. marca 2020, 18:24

„Bude to drahé,“ pošepkal premiér ministerke. „No a čo. Oni na to budú hľadať peniaze,“ odvetila mu rázne Saková a s najväčšou pravdepodobnosťou tým myslela nadchádzajúcu vládu ich politického oponenta Igora Matoviča.

Domov
Zdieľať
Diskusia