Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2020, 19:50
Čas čítania 0:30
Daniel Mikolášik

Petra Vlhová získala malý krištáľový glóbus za víťazstvo v hodnotení slalomu. V celkovom poradí skončila tretia

ŠPORT PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vlhovej víťazstvom v paralelných disciplínach sa však ešte bude zaoberať Medzinárodná lyžiarska federácia, ktorá ho musí potvrdiť.

Organizátori Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní pre koronavírus zrušili záverečné podujatie vo švédskom Åre. Celkové poradie tak vyzerá nasledovne, prvé miesto obsadila Talianka Federica Brignoneová, na druhom mieste sa umiestnila Američanka Mikaela Shiffrinová a tretia skončila naša reprezentantka Petra Vlhová.

Odporúčané
Petra Vlhová vyhrala slalom v Kranjskej Gore. Jej rivalka spadla tesne pred cieľom Petra Vlhová vyhrala slalom v Kranjskej Gore. Jej rivalka spadla tesne pred cieľom 16. februára 2020, 14:41

Ako informuje SkiRacing, Vlhová získala o 20 bodov viac, ako jej úhlavná rivalka Shiffrinová, ktorá sa niektorých kôl nezúčastnila, keďže jej v priebehu Svetového pohára tragicky zomrel otec.

Domov
Zdieľať
Diskusia