Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 20:40
Čas čítania 0:51
Daniel Mikolášik

Nová zoznamka je určená pre mužov s malými penismi. Na veľkosti vraj nezáleží, dôležitá je osobnosť

TECH
Uložiť Uložené

Zakladatelia siete sa snažia o to, aby sa v spoločnosti nekládol až taký význam na to, aký veľký má muž penis. Aj takýmto ľuďom chcú pomôcť nájsť si lásku.

Posledné roky sú v rámci sociálnych sietí na veľkom vzostupe predovšetkým zoznamovacie aplikácie. Tie najznámejšie sú najmä Tinder a Badoo. Okrem nich však existujú aj špecifickejšie, ako napríklad Grinder, ktorý je určený pre homosexuálov, alebo najnovšie aj pomerne bizarná sieť s názvom Dinky One.

Už podľa názvu pravdepodobne tušíš, že ide o sieť pre mužov, ktorých príroda „tam dole“ až tak neobdarila. Ako informuje New York Post, cieľom Dinky One je dokázať, že na veľkosti nezáleží. Jej vývojári sa snažia, aby sa v spoločnosti nekládol až taký význam na to, aký veľký má muž penis a chcú aj takýmto ľuďom pomôcť nájsť si lásku.

Odporúčané
Tinder výzva: 30 dní som každého svajpla doprava. Zo stoviek zhôd a takmer 20 rande vyberám to najlepšie (a najhoršie) Tinder výzva: 30 dní som každého svajpla doprava. Zo stoviek zhôd a takmer 20 rande vyberám to najlepšie (a najhoršie) 14. februára 2020, 9:20

„Dinky One sme vytvorili s cieľom pomôcť mužom, ktorí ho majú menší ako priemer,“ tvrdí David Minns, jeden zo zakladateľov.

„Chlapci s menšími penismi môžu túto sieť používať súkromne a randiť mimo svojej bežne používanej sociálnej siete. Každý vopred chápe situáciu a páry sa tak môžu sústrediť predovšetkým na vzájomné spoznávanie sa a randenie,“ dodáva Minns.

Na oficiálnej webstránke sa píše, že je určená pre tých, ktorí ho majú menší ako 14 cm, čo je globálna priemerná dĺžka penisu v stoji. Takýto muži sú vraj definovaní ako „Dinky Ones“. Aktuálne je na sieti zaregistrovaných viac ako 27 000 členov. 71 percent z nich sú muži, 27 percent ženy a 2 percentá tvoria transrodoví ľudia.

Domov
Zdieľať
Diskusia